Europa in de bib

In februari staat de bib van Dessel in het teken van Europa. 2024 is een belangrijk Europees jaar, niet alleen zijn het Europese verkiezingen op 9 juni, maar België is ook de voorzitter van de Raad van de Europese Unie. Hoog tijd om je eens in te lezen, en waar kan dat beter dan in de bib! De medewerkers selecteerden voor jou de beste titels van dit moment.

Daarnaast kun je ook je kans wagen met de kraslotenwedstrijd. Weet jij het juiste antwoord op de vraag over Europa? Vul dan je gegevens in en wie weet rijd jij in juni wel naar de stembus op een spiksplinternieuwe Europa-fiets!

De allerkleinsten worden ook niet vergeten. Voor hen is er een kleurplaat van de Griekse prinses Europa op de stier. Tot en met 1 maart kun je de kleurplaat ruilen tegen een tof cadeautje. Haal de kleurplaat op in de bib of druk hem zelf af.

Stop ook eens om een blik te werken op het kijkraam. Dit staat in het teken van Europa. Je ontdekt er Europa in het klein.

Kortom, breng zeker eens een bezoekje aan de bib tijdens Pop up Europa Dessel.

POP UP EUROPA

Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Dessel. Van 1 februari tot 8 maart 2024 staat de gemeente Dessel in het teken van Europa met gratis activiteiten voor jong en oud over Europa en de EU. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met gemeente Dessel om Europa dichter bij de burger te brengen.