Workshop: een groendak voorzien op jouw woning? 

Datum: 18, 24 en 25 mei 2022

Startuur: 19.30 uur

Prijs: gratis

Een groendak zorgt niet alleen voor extra groen en biodiversiteit in onze gemeente, maar levert je ook een natuurlijke airco op in de zomer en zorgt ervoor dat je dak beter bestand is tegen de UV-straling van de zon. Geen redenen dus om nog te twijfelen om een groendak te voorzien, en voor een beperkte oppervlakte kan je zelfs gemakkelijk zelf aan de slag.

Tijdens deze workshop krijg je een antwoord op al jouw vragen maar laten we je meteen ook in praktijk zien hoe je zelf aan de slag kan gaan en waar je op moet letten.

Europese klimaatambities in de Green Deal

De Europese Unie wil tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent zijn. Een stevige ambitie waar alle lidstaten, gemeenten en burgers aan kunnen bijdragen. Lees meer over de Green Deal.

POP UP EUROPA BONHEIDEN

Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Bonheiden. In mei 2022 staat de gemeente Bonheiden in het teken van Europa met gratis activiteiten voor jong en oud over Europa en de EU. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met gemeente Bonheiden om Europa dichter bij de burger te brengen.