Samen Eurosong zingen

Datum: 15 mei 2022

Tijdstip: 15 uur

Op zondag 15 mei omstreeks 15 uur zal Annick Bockland met een band de aanwezige mensen begeleiden bij het samen zingen. Trouwe fans hebben ook eerder ook al in Rijmenam in café De Zwaan liedjes meegezongen in deze format. Kunnen zingen is zoals de titel aankondigt niet noodzakelijk, graag zingen is wel een must.

Het thema van deze zangsessie is Eurosong. Daags voordien is de winnaar van Eurosong 2022 in Turijn kenbaar gemaakt. Het winnende liedje 2022 zal echter niet in het repertoire zitten. De focus ligt op de klassiekers van de Eurosonggeschiedenis. Om te weten welke dat zijn, ben je uitgenodigd op 15 mei in ’t Blikveld.  Afhankelijk van de weersvoorspellingen zal dit binnen in de podiumzaal of buiten in het amfitheater zijn.

Pop up Europa Bonheiden

Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Bonheiden. In mei 2022 staat de gemeente Bonheiden in het teken van Europa met gratis activiteiten voor jong en oud over Europa en de EU. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met gemeente Bonheiden om Europa dichter bij de burger te brengen.