Europese koffieklets

Data:

  • 8 februari 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • 10 februari 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur
  • 12 februari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur

Locatie: Online

Prijs: gratis

Inschrijven: via e-mail naar pr@esmol.be

De Europese School van Mol is een unieke internationale school in de Kempen. Dit jaar bestaat de school 61 jaar en blikt ze terug op een rijke geschiedenis. Ze groeide uit tot een begrip in de regio. Aanvankelijk was de school gelinkt aan de Europese instellingen in de buurt en trok zo een internationaal publiek aan. Momenteel is het des te meer een school waar iedereen tussen 2,5 en 18 jaar, ongeacht de nationaliteit, welkom is. Zowel leerlingen van families uit de buurt als kinderen van internationale gezinnen die in de streek wonen, gaan hier naar school.

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op de school? Wil je meer weten over de geschiedenis? De teamleden van de Europese school geven je tijdens deze virtuele koffiekletsen graag een kijkje achter de schermen. Wil jij graag een praatje met hen maken? Mail dan snel naar pr@esmol.be!

Pop up Europa

Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Mol. In februari 2021 staat Mol in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bib, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen  in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen.