Afsluiting – Vlaamse kermis met prijsuitreiking

Datum: 28 mei 2022

Startuur: 18 uur

Inschrijven kan binnenkort

Ook Vlaanderen is Europa en daarom geven we als afsluiter graag aandacht aan een eigen erfgoedgebruik: de Vlaamse kermis. Traditionele Vlaamse spelen in combinatie met Vlaamse spijs en drank vormen het decor van de afsluiter van Pop up Europa.

Leef je uit op de springkasten of met de volksspelen en beleef een leuke en actieve namiddag. Voor de allerkleinste dobberen de plastic eendjes heerlijk rond om gevangen te worden en staat de kindergrime klaar om hun snoetje om te toveren tot een schattig diertje of een stoere superheld. Hou je eerder van nieuwe ervaringen? Probeer dan eens te discgolfen, een pijl te schieten bij archery tag of neem deel aan de stokpaardenrace. Verzamel stempels op je stempelkaart bij elke activiteit die je doet, met een volle spaarkaart kan je geniet van een gratis ijsje.

Om 18 uur voor de huldiging van de sportlaureaten, worden de winnaars bekend gemaakt van de zoekactie en de kraslotenactie. De winnaars worden ook nadien kenbaar gemaakt via www.bonheiden.be

Deze afsluiter van Pop up Europa doet tevens dienst als apotheose van de 50ste (!) Sportmaand georganiseerd door de sportraad i.s.m. Sport & Jeugd.

Pop up Europa Bonheiden

Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Bonheiden. In mei 2022 staat de gemeente Bonheiden in het teken van Europa met gratis activiteiten voor jong en oud over Europa en de EU. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen in samenwerking met gemeente Bonheiden om Europa dichter bij de burger te brengen.