Bestel lesmateriaal in Wilrijk

Wil jij lesgeven over de EU? Voor leerkrachten en studenten van de leerkrachtenopleiding in provincie Antwerpen heeft Europa Direct gratis lesmateriaal over de Europese Unie. Dit lesmateriaal is geschikt voor leerlingen uit het basis- en uit het secundair onderwijs. Er zijn werkboeken, kleurboeken, stickerpuzzels en posters voor de leerlingen. Daarnaast is er nog een ruim aanbod aan brochures voor leerkrachten met meer informatie over bijvoorbeeld de euroen de werking van de Europese Unie.  In het kader van Pop up Europa Wilrijk is er een tijdelijk afhaalpunt in Wilrijk. Je kan tot 27 oktober lesmateriaal bestellen en het vervolgens vanaf 2 november afhalen in de bibliotheek van Wilrijk tijdens de openingsuren.

Ander nieuws

Winnaar Retie

Arne wint taart voor de hele klas

Met Pop Up Europa was de gemeente Retie van 21 september tot en met 2 oktober in de ban van de EU met heel wat activiteiten voor jong en oud. Zo konden de leerlingen uit het 4de leerjaar van de Retiese basisscholen deelnemen aan de tekenwedstrijd ‘Hoe ziet Europa er in jouw hoofd uit?’. Arne [...]