Locaties voor het najaar bekend!

Het voorjaar verloopt iets anders dan gepland, maar in het in het najaar is het weer tijd voor Pop up Europa in onze provincie.

Deze gemeenten bevestigden al hun deelname:

  • Retie in september
  • Zwijndrecht in oktober
  • Berlaar in oktober en november

De gemeente Mol bevestigde al voor februari 2021. Daarnaast zijn er nog gesprekken met een aantal andere gemeenten voor een Pop up. Heel spannend allemaal!

We zijn volop bezig met het inplannen van de activiteiten, maar houd de website in de gaten voor updates.

Tot in het najaar!

Ander nieuws

Winnaar Retie

Arne wint taart voor de hele klas

Met Pop Up Europa was de gemeente Retie van 21 september tot en met 2 oktober in de ban van de EU met heel wat activiteiten voor jong en oud. Zo konden de leerlingen uit het 4de leerjaar van de Retiese basisscholen deelnemen aan de tekenwedstrijd ‘Hoe ziet Europa er in jouw hoofd uit?’. Arne [...]
Stickerpuzzel Europese Unie

Bestel lesmateriaal en haal het af in Mol

Volgend voorjaar is er een Pop-up-Europa-afhaalpunt in Mol. Bestel je gratis lesmateriaal online vóór 26 januari en haal het vanaf 1 februari af in de bib. Er is een groot aanbod van gratis lesmateriaal voor het basis- en secundair onderwijs. Bekijk het snel op de website van Europa Direct provincie Antwerpen. HOE PLAATS IK EEN [...]
vacature jobstudent

Jobstudenten gezocht voor Europa X-perts

Ben je enthousiast en wil je graag (leren) lesgeven aan leerlingen van de basisschool over Europa? Dan is onze vacature iets voor jou.  Klik snel verder om alles te weten te komen over deze vacature.